شرکت لوله بازکنی “پاکسو معتبرترین لوله بازکنی در ایران
با شعبه های فعال در در شهرهای
زنجان“ تهران“ رشت“ لاهیجان“ انزلی“ مشهد“ تبریز
بهترین روش لوله بازکنی
برای بازکردن گرفتگی فاضلاب مناسب ترین راه حل استفاده از فنر برقی میباشد
فنر برقی به دو روش انجام میگردد : فنر برقی به کمک دریل که ما این روش رو توصیه نمیکنیم چو خطر بالایی دارد و میزان موفقیت کمتر.
فنر برقی به کمک ژنراتور برقی که شکل های مختلفی دارند وو بسته به نوع موتور استفاده شده قدرت متفاوتی هم دارند
پس از تشخیص میزان گرفتگی که معمولا گرفتگی سطحی نیست (مانند گرفتگی لوله فاضلاب با سیمان، گچ، دوغاب، شن و سنگ ریزه و…) از روش لوله بازکنی با فنر برقی استفاده میشود. در این حالت به دلیل سختی کار از دستگاه پایه دار یا دریل استفاده میشود. دستگاهی که یک سر فنر به آن وصل میشود و سر دیگر فنر درون لوله قرار می گیرد که با لرزش و چرخش مداوم راه باز میشود. توجه داشته باشید که باز کردن لوله با فنر برقی برای اکثر گرفتگیها انجام میشود. اما لوله بازکن باید توجه داشته باشد که به چه میزان و از چه راهی فنر زنی را انجام دهد.
نحوه کار دستگاه لوله بازکن
همانطور که گفته شد دستگاه های لوله بازکنی انواع مختلفی دارد مث دستگاه فرغونی / دستگاه چمدانی / دستگاه سه پایه /دستگاه چهار پایه / دستگاه میلاد دسته بغل و یا دسته بالاو … همه این مدل ها با قدرت موتوری مختلفی در بازار وجود دارد که هرکدام برای گرفتگی های خاصی استفاده میشوند
معمولا روش استفاده و نحوه ی کار دستگاه ها شبیه هم هستن . دستگاه لوله بازکن یک قسکت عقب و یک قسمت جلو دارد که سر فنر را از سوراخ قسمت عقب دستگاه وارد کرده و از داخل دستگاه رد میکنیم سر فنر را وارد لوله فاضلاب کرده و فنر اضافی را پشت دستگاه به صورت دایره ای روی زمین قرار میدهیم تا هنگام کار گره نخورد.
حال اهرم دستگاه را به آرامی فشار میدهیم تا سه نظام ها با فنر درگیر شوند و فنر بچرخد. چرخش فنر در لوله مانند چرخش پیچ در مهره است که باعث میشه هرچی سر راه خود باشد را به خود بپیچد و یا رسوبات لوله را تراش بدهد. لازم به ذکر است که کار با دستگاه های لوله بازکنی نیاز به آموزش و دوره های کار آموزی دارد تا مانع از خسارت مالی به مشتری و آسیب به خود شود. ایمنی در کار لوله بازکنی از اولویت های مهم است در غیر این صورت آسیب های جبران ناپذیری وارد خواهد شد
فنر زدن لوله فاضلاب با دریل:
فنر زدن لوله فاضلاب با دریل همانطور که پیش تر به آن اشاره کردیم با استفاده از یک دستگاه نسبتا کوچک انجام میشود که توسط متخصص قابل حمل میباشد. فنر لوله بازکنی به یک سر دستگاه متصل میشود و سر دیگر فنر با ایجاد لرزش سبب باز کردن گرفتگیها می شود. اما به دلیل آنکه این لرزش دستگاه زیاد است و در نهایت کثیف کاری بیشتری با خود به همراه دارد؛ امروزه فنر زدن لوله فاضلاب با دریل کاربرد زیادی ندارد و اکثر شرکتهای خدماتی تخلیه چاه معتبر از ژنراتور ها استفاده میکنند. اگر لوله بازکنی با دریل ویا ژنراتور با مهارت کافی انجام شود، تضمین می کنیم که حداقل کثیفی را خواهد داشت و از این بابت نگران نباشید.
مزایا و معایب لوله بازکنی با فنر و لوله بازکنی با دریل
اگر بخواهیم از مزیت لوله بازکنی با فنر و دریل بگوییم، اولین مورد این است که هر نوع گرفتگی با این روش برطرف میشود و به همین دلیل روشی متداول برای برطرف کردن انواع گرفتگی لوله است.
مورد دوم سریع بودن و در عین حال موثر بودن این روش است که اگر فرد تجربه و مهارت کافی را داشته باشد، میتواند در مدت بسیار کوتاه مشکل گرفتگی را برطرف کند. دستگاه فنرزنی کوچک و قابل حمل آسان است و این مسئله یکی از مزیتهای این روش محسوب میشود که انجام دادن آن را سادهتر میکند. همانطور که بالاتر گفته شد، متراژهای متنوعی برای انواع عمق گرفتگی وجود دارد و این مورد دلیلی برای کارایی بالای لوله بازکنی با فنر است. اگر از ژنراتور برای لوله بازکنی با فنر به جای دریل استفاده شود، تمام قدرت دستگاه به فنر منتقل میشود و هم بازدهی بالاتر خواهد بود و هم کثیفی کمتر.
اگر از فنر نامناسب و غیرقابل انعطاف برای لوله بازکنی با دریل و فنر استفاده شود، احتمال آسیب دیدن لوله وجود دارد و از این رو باید این کار با دقت بسیار بالا و بدست فرد حرفهای انجام شود.